STARGATE MEDITATIE

 

Zaterdagochtend 8 juni was de eerste Stargate meditatie met opstelling. Woensdagavond 3 Juli van 19.00 tot 21.15 uur zal de tweede plaats vinden in Gemert. 

Wat is een Stargate meditatie?

Een Stargate is een koperen constructie met geometrische vormen. Door de heilige geometrie ontstaat er een energieveld. Dit veld voelt aan als een bewustzijn. De Stargate is door Pragreet Harris via channeling door gekomen. Alcazar(een extraterrestrial)vroeg aan hem een Stargate te bouwen. Zo bouwde Prageet met instructies van Alcazar de Stargate.

In Wolfheze staat er 1 en dit was het eerste contact met deze koperen constructie. Terwijl ik erin ging zitten werd ik meteen in beweging gezet. Nu weet ik dat alles energie is en dat je dit veld ook kunt opstellen. Daarbij heb ik de Stargate fysiek niet nodig. Ik kan heel snel contact maken met de Stargate.

Een Stargate meditatie brengt je in dit bijzondere veld van licht. Door te wennen aan de hoge frequenties gaan we dit stap voor stap doen. Ik zie het als bepaalde levels/dimensies in ons zelf. Het opent je hart en activeert de levensenergie. Veel mensen ervaren de aanwezigheid van hun gidsen of energieën die er altijd zijn. Voel de verbinding met jezelf en alles waarmee wij verbonden zijn. De Stargate meditatie zal ik samen met een opstelling vorm gaan geven en begeleiden. Het licht dat je ervaart werkt door op het emotioneel lichaam en het helpt je om meer verbinding te hebben met je hogere zelf.

Het is een ervaring die moeilijk uit te leggen is.

Voor mij heeft het mijn leven zoveel mooier gemaakt. Ik wil deze ervaring graag delen om mensen nog meer te verbinden met hun hogere zelf en het hart. Je bent van harte welkom.

Trauma Therapie

Al heel mijn leven kom ik mensen tegen met een trauma.  Als kind luisterde ik wat men mij in vertrouwen vertelde. Een luisterend oor was toen voldoende. Wanneer een trauma niet verwerkt is kunnen we in het leven regelmatig aanlopen tegen problemen. Onverwerkte trauma's worden aangeraakt in bepaalde situaties. Soms zijn we deze gebeurtenissen vergeten of hebben deze gebeurtenissen uit bescherming gewist.  Vaak zie je dat er situaties in onze eerste levensjaren  zijn ontstaan. Dit kunnen gebeurtenissen zijn die onze interne systeem uit balans brengt.  Zo kan dit op een later tijdstip in ons leven voor mentaal of fysieke problemen zorgt. Dit kan ook gebeuren door een zware bevalling of zelfs tijdens de prenatale fase.

Daarbij kun je ook nog problemen dragen vanuit het familiesysteem. Denk hierbij aan onverwerkte trauma's van de(groot) ouders. Ik ben mij gaan verdiepen in verschillende behandelingen.  Familieopstelling en Regressie therapie zijn hier mooie vormen van om inzichten te krijgen om deze te kunnen verwerken.

Familieopstelling

Voordat ik met familie opstelling begin werk ik vanuit een stamboom met meerdere persoonlijke gegevens. Omdat gegevens vanuit het gezin, zoals,

 • overledenen,
 • miskramen,
 • oorlogsverleden,
 • noodlottig heden in relatie kind-biologische ouders (pleeggezin/adoptie)en
 • familie geheimen

 Door bepaalde  oefeningen op de massagetafel kijken we samen naar de kant van de (links)vrouwenlijn en (rechts) mannenlijn. Ik kan werken met vloer ankers en de poppetjes. Wil je hier meer over weten kun je hier altijd naar informeren. Dan gaan we samen hiermee aan de slag. 

Per maart 2022 geef ik 1x per maand een familieopstelling in een groep van max. 10 personen.

https://fb.me/e/21IAvEi40

https://fb.me/e/2S20mtt5F

https://fb.me/e/21IAvEi40 

https://fb.me/e/5RzHJt2Ks 

Aankomende datums

*Zaterdagochtend 25 mei in klooster de Weijst in Handel

*Zaterdagochtend 29 Juni in Aarle-rixtel bij House of Harmony

Wil je een familieopstelling ervaren of heb je een hulpvraag waar je inzicht in wil hebben? Zaterdagochtend 25 Mei van 9.30-12.30 uur geef ik in Handel de opstellingen. Voor meer info of aanmelden kun je mij persoonlijk benaderen of via de mail: info@deconnectiemassage.net. Er is plek voor 2 hulpvragen. Er is nog plek voor 6 representanten.

*Inloop is om 09.15

Om 09.30 uur
We beginnen met een meditatie.
*Eerste opstelling*
Pauze (om iets te drinken en hapjes, te schrijven, even de tuin in)
<Klankmeditatie of dans>
*Tweede opstelling*
<Klankmeditatie of dans>
Rond 12.30 afsluiting.
Klooster de Weijst, Pater Petrusstraat 21, 5423 SV Handel.

Een (familie) opstelling is een therapeutische sessie waarbij een deelnemer een vraagstuk inbrengt waar hij of zij helderheid over wil krijgen. Voor de hoofdrolspelers in dat vraagstuk, is dit vaak familieleden van degene die het vraagstuk inbrengt, of de vrouwen/mannenlijn maar kan ook een vraag mbt tot een probleem waar je meer inzicht in wil. Er worden andere deelnemers uitgekozen als ‘representant’. De vragende deelnemer geeft hen een plaats in het vertrek ten opzichte van de andere deelnemers, deels geholpen door de therapeut.

Er ontstaat zo een energetisch veld dat achterliggende aspecten van het vraagstuk laat zien als de representanten worden ondervraagd over hun gevoelens en emoties ten opzichte van elkaar en de situatie. Er komen verstrikkingen aan het licht (soms in eerdere generaties) die hebben geleid tot stagnatie in het huidige leven van de deelnemer. Vaak zijn die verstrikkingen onverwerkte gevoelens als gevolg van nare gebeurtenissen, zoals het jong overlijden van een ouder of een kind, oorlogservaring en scheiding van ouders. Die onverwerkte gevoelens kunnen later geboren kinderen onbewust en onbedoeld belasten, waardoor zij uit balans zijn. Aan de hand van eenvoudige instructies van de begeleider brengen de representanten beweging in de situatie en kan er rust komen tussen de personen die de representanten vertegenwoordigen. De effecten van de sessie zijn soms op korte, maar vaak op lange termijn merkbaar.

Ik geef deze opstellingen 1x per maand. 
Graag in voren aanmelden. Er is plek voor max 10 personen. Ik wil graag mijn ervaring delen en ter kennismaking voor een kleine bijdrage. Voor mij de ervaring op doen om groepen te begeleiden. Om hiermee in de toekomst dit voort te zetten. Voor jullie een kans om kennis te maken met dit bijzondere magische veld.
Er is plek voor 2 hulpvragen die ochtend of middag
Hulpvraag: €40
Representant: €10

De locatie is bij het Klooster in Handel en soms in Aarle-Rixtel bij House of Harmony. 

ET-HEALING

Tijdens de healing lig je op een behandeltafel. De healing word begeleid door Extraterrestials. Ik fungeer als een kanaal om deze liefdevolle healing door te geven. Ik werk veelal met handoplegging, lichttaal d.m.v klank en symbolen die ik door krijg vanuit mijn handen. Maar veelal werk ik op de buitenste lagen van het lichaam.

Wat voel je tijdens de healing?

De energieën gaan voelbaar stromen in sommige delen van je lichaam, je voelt temperatuursverschillen, tintelingen, soms voel je alsof je lichaam of delen ervan loskomen van de plek of juist alsof er er ergens op wordt gedrukt. Ik zal je niet altijd aanraken en toch heb je soms echt het gevoel dat je wordt aangeraakt. Dat ben ik niet, maar dit is het buitenaardse team in actie.

Waar kan ET-Healing bij helpen?

Het team richt namelijk zich niet op symptomen waar we ons van bewust zijn, maar richt zich rechtstreeks op de bron van deze symptomen die veelal verscholen ligt in onderbewuste lagen van ons systeem. Vertrouw erop je krijgt wat er nodig is. Soms is het herstellen, opschonen, vrij maken van blokkades. Of er worden opnieuw verbindingen gelegd in de chakra's, meridianen en axiatonale lijnen waardoor de levensenergie weer gaat stromen. Hierdoor je blauwdruk gaat herinneren. Het is erg belangrijk om er open voor te staan, en wetende dat je lichaam een zelfgenezend vermogen heeft.

 

Regressie

Regressie therapie is een therapievorm die gebruik maakt van hypnotische trance.

Doormiddel van trance maken we contact met het onderbewustzijn die alles heeft opgeslagen. Regressie is het terugkeren naar een eerdere fase van de levensontwikkeling. Het terugkeren naar deze fase is geen herinnering maar een herbeleving.

Regressie stelt ons in staat om te begrijpen welke onbewuste overtuigingen en gevoelens ons belemmeren om onze doelstellingen te verwezenlijken.

We krijgen soms harde levenslessen en het is belangrijk om deze te herkennen en de foutieve conclusies die je daar uit getrokken hebt en opgeslagen om deze te veranderen. Als onderdrukte emoties, gedachten en lichamelijke reacties zijn geuit, ontstaat er inzicht in wat toen is gebeurd en hoe je erop hebt gereageerd. De omstandigheden in het nu zijn ander en hierdoor kun je inzicht krijgen. Met dit inzicht begint de genezing.

 


Reiki

Wat is Reiki?

Het betekent letterlijk in Japans “universele levensenergie”

Tijdens de reiki inwijding worden blokkades in de energiehuishouding losgemaakt, zodat er weer onbeperkt levensenergie kan worden opgenomen, en doorgeven aan anderen.

Door verschillende handopleggingen gaat de reiki- energie stromen. Het brengt op gang van het zelf genezend vermogen. Daar waar reiki naar toe stroomt wordt datgene wat ziekte veroorzaakt of herstel in de weg staat opgelost.

Reiki gaat overal doorheen dus kan met kleren aan.

Ik voel met mijn handen vaak waar de reiki naar toe mag. Of juist wat langer gegeven mag worden. Het kan als een warm gevoel ervaren worden en wat tintelingen op het lichaam.

“Ik mag de energie doorgeven en deze energie steunt het genezingsproces van uw lichaam”

Regenesis-Touch

DE BLUE DOT ENERGY METHODE

De Blue Dot Energy methode is een unieke methode die ons zelfhelend vermogen of dat van anderen aanzienlijk kan versterken en versnellen en zieke cellen lijkt te regenereren naar gezonde cellen. Het is de oer-energie die zich als blauwe stipjes (Blue Dots) in onze celkern bevindt en die door de foetus wordt gebruikt om zichzelf te scheppen. De Blue Dot Energy methode overtreft elke methode om te kunnen helen waarmee je ooit in aanraking bent geweest.

HOE GAAT EEN BEHANDELING MET REGENESIS?

Regenesis kan niet alleen genezing stimuleren maar zorgt ook voor de verwerking van de emotionele lading die een ziekte teweeg kan brengen. Het brengt je geest en lichaam op vele vlakken weer in beweging en balans. Deze word staand gedaan om eerst alle wervels na te gaan en hierbij wordt het lichaam in beweging gezet. 
Tijdens de behandeling komt het lichaam vaak in beweging doormiddel van zwaaien met de armen, wiegen, naar voren buigen. Soms brengt het onderbewuste je in beweging, soms je lichaam. Het bewegen gebeurt zonder dat je het zelf aanstuurt. Natuurlijk ontstaat die beweging niet zomaar, het is je eigen energie die ik als behandelaar in je lichaam weer in beweging zet waarop je lichaam spontaan reageert. Jouw lichaam is wijs en weet wat het nodig heeft. 

Dan kan ook de verandering op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau plaatsvinden . De bewegingen leggen de blokkades bloot die hierachter kunnen zitten en zal het lichaam de weg wijzen naar verandering en genezing

 

Klassieke Massage

Deze massage is een ontspanningsmassage. Deze massage kan gedeeltelijk of voor heel het lichaam.

Met als doel te genieten van diepe ontspanning voor lichaam en geest, eventuele verhardingen en knopen worden ook hierdoor los gemaakt.

De massage bestaat uit een opbouw van verschillende technieken. Verkenning van het weefsel, verhardingen eventueel knopen. Om eerst de huid  te verwarmen en te doorbloeden. Daarna het kneden van de spieren. Door strijkingen en knedingen wordt de bloedcirculatie verhoogd. Hierdoor kunnen afvalstoffen sneller uit het lichaam worden afgevoerd. Daardoor krijgt u weer energie en daarbij is het onderhouden van massage goed voor uw weerstand.

 

 

 

 

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een zachte behandelwijze waarbij het lichaam op een speelse, natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. Kleine en grotere pulsen stromen als golven door heel het lichaam. Voor deze techniek lig je gekleed op een massagetafel. Ieder lichaam heeft een eigen ritme. Vanuit die ritme wordt de beweging verder opgebouwd. Door deze ritmische bewegingen komt het lichaam al snel tot rust. Je wordt uitgenodigd om op steeds dieper niveau spanningen los te laten. Een mooie zachte manier om je zelfbewustzijn te vergroten. Om te ontdekken waar spanningen en blokkades zitten, waar je vastzit of vasthoudt, wat je onder controle wilt houden. Niet alleen ontdekken is belangrijk, ook accepteren, loslaten en ontspannen.

Chakra massage

Volgens de Oosterse traditie heeft ieder mens 7 chakra's die als wielen rondtollen en het mogelijk maken om pure levenskracht op te nemen.

Door de gebieden rond de chakra's te masseren kunnen klachten of eventuele blokkades opgeheven worden. Hierdoor kan alles beter stromen. Door bewustwording en inzichten die de chakra's je laten zien.

 

Energetische Hoofdpijn massage

Hoofdpijn kent verschillende soorten vormen. Twintig procent van de Nederlanders, dus 1 op de 5 heeft last van minimaal één dag in de week van hoofdpijn

 • Spanningshoofdpijn
 • Medicatie afhankelijke hoofdpijn
 • Migraine
 • Chronische dagelijkse hoofdpijn

Een massage kan verlichting geven van de klachten.

Om de oorzaak van hoofdpijn te achterhalen kun u een hoofdpijn dagboek bijhouden.

De meest voorkomende veroorzaken bij hoofdpijn zijn:

 • Te hoog of laag bloedsuikergehalte
 • Te weinig vocht binnenkrijgen
 • Stress
 • Slechte houding
 • Kunstmatige straling
 • Te weinig lichamelijke beweging
 • Overmatig alcohol gebruik
 • Trauma aan hoofd
 • Plotselinge tempratuurdaling
 • Bepaalde voeding (bananen, uien, chocolade, cafeïne, gist, bewerkte voedingsmiddelen
 • Aandoeningen met hoofdpijn als symptoom (hart en vaataandoeningen, menstruatie/menopauze, bloedarmoede, Oorontsteking, lever- en galkwalen, oogafwijkingen