Wie ben ik?
Ik ben Yovanna-Betty Rovers wonende in Gemert. Ik ben geboren in Peru. Ik ben opgegroeid bij mijn adoptie ouders in Nederland. Ik ben moeder van twee kinderen. Doordat ik zelf in deze drukke maatschappij mijn kracht verloor, ben ik teruggegaan naar de rust. De natuur geeft me rust maar ook meditatie wat in Peru en andere landen ook vaak gedaan wordt. Ik kwam in aanraking met massage in Nederland om dat mijn lichaam door werken en veel sporten gespannen was.
Ik ben meer als 20 jaar werkzaam binnen de kinderopvang waar ik nog steeds werkzaam ben. Ik  kwam daardoor ook in aanraking met baby massage. De aanraking van het lichaam is toch het eerste levensbehoefte van ontspanning en veiligheid. Ook merkte ik bij kinderen door handopleggingen en behaalde punten in het lichaam  dat de pijn verminderde. Ik wilde graag verdieping hierin. Daar is het begonnen. De ervaring vanuit intuïtie, het werken met kinderen, mijn eigen kinderen en mijn afkomst zorgde voor de reis naar mezelf. Ik wil in mijn leven mensen helpen, ondersteunen maar vooral bewustwording van het eigen lichaam. Daar naast de ervaring meegeven wat massage met je lichaam en welzijn kan doen. Ik volgde de opleiding massagetherapie vanaf 2017 tot 2021 om verschillende soorten massage vormen te kunnen aanbieden en te blijven verdiepen. Mijn verdieping in het afstudeerjaar was massage therapie bij AD(H) D. Ik zie veel nieuwe tijds kinderen, starseeds, hooggevoelige kinderen. Zij hebben bijzondere gaves die wij veelal zijn vergeten. Zij zien, horen, voelen en weten over de dimenties die zij kunnen waarnemen. Ik begeleid vaak ouders of jonge kinderen die hierin zoekende zijn. Doormiddel van gesprekken, oefeningen, begeleid ik ook kinderen en ouders om handvaten te krijgen en de rust. Door verschillende technieken geef ik een behandeling op maat.

Ook werk ik met reiki 1/2/3. Ik stem me af op de wens en klacht. Ik heb verschillende healing cursussen erbij gevolgd  zoals reiki en de Blue Dot energie van de Regenesis-touch. In 2022 heb ik basis cursus sjamanisme jaar gedaan. De reconnectie inwijding heeft mij in 2023 zoveel gegeven. Dit doe je maar eenmalig in je leven. Hierdoor ben ik weer letterlijk in verbinding met alles wat ik ooit vergeten was. Hierdoor is mijn intuïtie, zijn er portalen geopend, lichttaal, automatisch schrift. Dit is voor mij allemaal nog in onderzoek wat ik ermee kan. Zo heb ik in 2023 nog enkele inwijdingen gehad vanuit de oude inca wijsheid om vanuit die leer te gaan kijken naar trauma's en lichamelijke klachten. Daar ligt mijn misssie. 

Ik werk nu met trauma technieken waarbij ik gebruik maak van Familieopstelling en Regressie therapie om dit ook te kunnen aanbieden in mijn praktijk. Tijdens de eerste behandeling begin ik met een intake gesprek om gericht naar uw verwachting en klacht te kunnen kijken.