Blog

Transformatie

Om de zoveel tijd kom je in een periode waar je mag terugtrekken. Dit kan zijn doordat de dagelijkse drukte je overspoelt. Dit kan omdat situaties in het leven veel vragen. We gaan door omdat we in oude patronen vallen en soms is het onmacht omdat we er voor anderen willen zijn. Het punt dat we over een grens zijn gegaan. Het kruispunt van dat jezelf verliest aan de omgeving en weer terug mag naar jezelf. Het oude niet meer past.

Rupsen gaan in een cocon om daarna een mooie vlinder te worden. Om zijn vleugels te spreiden en de wereld in te vliegen.

Wij als mooie zielen staan even stil bij het leven. Rust en zijn met wat er is. Voelen wat het lichaam zegt. Misschien heb je eerdere signalen gemist maar nu neem je de tijd om te voelen. Alles mag er zijn. Alle emoties die zich aandienen. Soms kan het donker aanvoelen. Richt je op je hart. Hoe zou jij het liever willen? Waar wordt je echt blij van?Wat zijn je dromen? Zorg goed voor je lichaam. Dit kan door gezonde voeding, gun je een ontspanningsmoment. Er zijn overal mensen die je kunnen helpen. Je hoeft het niet helemaal alleen te doen. Verandering vraagt energie en tijd om hier door heen te gaan. Het oude los te laten. Een nieuw begin kan zich aandienen. Voor je het weet spreid jij je vleugels en vliegt.